(0344) 611 244 info@muzen.nl

Januari 2020

Een nieuw jaar, een nieuw digitaal begin

Eindelijk on line onze nieuwe site met alle tenten. Ondertussen is het assortiment uitgegroeid tot 30 verschillende tenten. Van een aantal hebben we meerdere exemplaren waardoor het totaal op bijna 45 tenten uit komt. Door deze aanwas hebben we na de zomervakantie van 2019 een nieuw magazijn moeten betrekken waar meer ruimte is om alles op een overzichtelijke manier te kunnen opslaan.

Naast het aantal tenten is ook de hoeveelheid deco, meubelen en aanverwanten aanzienlijk gegroeid. Onder het menu ‘Overige verhuur’ is te zien wat wij allemaal mee kunnen nemen om de tenten aan te kleden. Op dit moment werken we er aan om dit overzicht nog completer en duidelijker te maken.

Najaar 2021 er gloort weer wat licht aan de horizon

Het afgelopen jaar was natuurlijk voor iedereen een drama. Ook voor ons. Bijna onmiddellijk na de introductie van onze nieuwe site, ging de wereld op slot en viel de verhuur volkomen stil. Hierdoor zijn veel plannen van ons niet door gegaan. Zo waren we van plan om speciaal voor ons een aantal tenten te laten maken in Pakistan, maar dat hebben we even maar uitgesteld. Wel is er onlangs in het assortiment een fraaie Marokkaanse tent bij gekomen. Deze tent die goudkleurig van binnen is. is een waar sprookje. Een tent voor een koning of koningin. We komen hem graag voor uw feest bij u opbouwen.