(0344) 611 244 info@muzen.nl

December 2021

Marktkramen
Nieuw in ons programma zijn een tweetal gemakkelijk op te zetten marktkramen van hout. Door het uiterlijk van de kraam en de opbouw zijn ze zeer geschikt voor markten met een historisch tintje. Voor Dickens-festivals zijn ze bijvoorbeeld zeer geschikt, omdat in die tijd dit type kraam ook al gebruikt werd. Naast elkaar vormen ze een kraam met een lengte van 5 meter, genoeg voor een redelijk uitgebreid verkoopassortiment.
Omdat de marktkramen heel gemakkelijk op te zetten zijn, zelfs door iemand die nog nooit een tent gebouwd heeft, verhuren we deze ook op basis van ophalen en zelf opzetten. Meer info onder het kopje marktkramen.

Januari 2020

Een nieuw jaar, een nieuw digitaal begin

Eindelijk on line onze nieuwe site met alle tenten. Ondertussen is het assortiment uitgegroeid tot 30 verschillende tenten. Van een aantal hebben we meerdere exemplaren waardoor het totaal op bijna 45 tenten uit komt. Door deze aanwas hebben we na de zomervakantie van 2019 een nieuw magazijn moeten betrekken waar meer ruimte is om alles op een overzichtelijke manier te kunnen opslaan.

Naast het aantal tenten is ook de hoeveelheid deco, meubelen en aanverwanten aanzienlijk gegroeid. Onder het menu ‘Overige verhuur’ is te zien wat wij allemaal mee kunnen nemen om de tenten aan te kleden. Op dit moment werken we er aan om dit overzicht nog completer en duidelijker te maken.

Januari 2021

Uitbreiding Marokkaanse tenten

Het nieuwe jaar 2022 beginnen we goed met de uitbreiding van ons assortiment Marokkaanse tenten. Van een cateringbedrijf uit Groningen nemen we een drietal tenten over plus een aantal afdakjes van ca. 2,5x2,5 meter. In tegenstelling tot al onze andere tenten zijn dit exemplaren die gemaakt zijn van kunststof zeildoek waardoor ze absoluut waterdicht zijn. In ons natte landje, kan dat heel prettig zijn. De Marokkaanse tenten die we tot nu toe hebben, zijn allemaal van katoen en zijn door het vele naaiwerk niet echt waterdicht. Deze nieuwe zijn dat wel.
Van binnen zijn ze net als al onze andere Marokkaanse tenten fraai gedecoreerd met stof en hebben daarmee dezelfde uitstraling. Binnenkort meer informatie over deze tenten als we ze in huis hebben en ze zelf een keertje hebben opgezet.

Zomer 2021

Er gloort weer wat licht aan de horizon

Het afgelopen jaar was natuurlijk voor iedereen een drama. Ook voor ons. Bijna onmiddellijk na de introductie van onze nieuwe site, ging de wereld op slot en viel de verhuur volkomen stil. Hierdoor zijn veel plannen van ons niet door gegaan. Zo waren we van plan om speciaal voor ons een aantal tenten te laten maken in Pakistan, maar dat hebben we even maar uitgesteld. Wel is er onlangs in het assortiment een fraaie Marokkaanse tent bij gekomen. Deze tent die goudkleurig van binnen is. is een waar sprookje. Een tent voor een koning of koningin. We komen hem graag voor uw feest bij u opbouwen.